sâmbătă , ianuarie 28 2023
Home / Gradinite / Program after school Brasov

Program after school Brasov

Program after school Brasov

Inscrierea copilului la programul after school Brasov oferit de Gradinita va aduce avantaje atat parintilor dar mai ales celui mic.

Parintii deseori nu dispun de timpul necesar in care sa se ocupe de copil. Realizarea temelor impreuna cu el si oferirea unor jocuri educationale si creative reprezinta o preocupare pe care parintii, daca lucreaza nu o pot indeplini intodeauna. De aceea, o solutie eficienta si care a devenit din ce in ce mai practicata este alegerea unui program de tip after school.

Cum functioneaza un program after school Brasov

Gradinita este una dintre gradinitele care ofera ore de after school Brasov. Programul se desfasoara de la ora 12.00 la 18.00.
Exista avantaje multiple pentru care merita sa alegeti un program after school pentru cel mic. Inainte de toate cel mic se va afla in siguranta. Este protejat de orice risc posibil existent in afara unei institutii de invatamant. In plus, nu este lasat singur acasa, unde din nou, nu puteti fi convins ca se afla in siguranta, singur fiind.

Avantajul principal pentru care sunt astfel de programe alese este ca in cadrul lor copiii sunt ajutati sa isi faca temele. Exista personal specializat care ii supravegheaza. Profesorii le pot oferi raspunsuri la intrebarile pe care le au legate de diverse discipline. De asemenea, sunt organizate diverse activitati care ii ajuta sa socializeze. Pot dezvolta relatii de prietenie, devin mai comunicativi si vor sti cum sa se comporte in cadrul unui grup.

Ce spun statisticile?

Anumite statistici au demonstrat ca elevi care participa la programe de after school au o capacitate mult mai dezvoltata de a rezolva conflicte. La fel s-a aratat si ca pot lua mult mai usor decizii si sunt mai organizati. Pot invata de mici cum sa isi gestioneze timpul si cum sa invete mai eficient.

Parintii nu vor avea decat de castigat de pe urma programului de after school Brasov oferit de Gradinita noastra.

 

Close