vineri , iulie 19 2024
Breaking News
Home / Gradinarit / Sisteme Irigatii Brasov

Sisteme Irigatii Brasov

Sisteme Irigatii Brasov

O sursa de apa obisnuita nu poate sustine un numar infinit de aspersoare. Din aceasta cauza ai nevoie de asistenta specialistilor in Sisteme Irigatii Brasov. In urma analizelor se va imparti sistemul in zone de udare, in functie de debitul disponibil, calculat de specialisti.

Sisteme Irigatii Brasov

Un alt factor analizat de echipa de experti in Sisteme de Irigatii este presiunea dinamica necesara. Fiecare zona de udare corespunde unei electrovane, adica un robinet electric comandat de un programator. Zonele de udare nu corespund mereu cu ariile in care am impartit schita, ce corespund diverselor parcele dreptunghiulare ale spatiului. In acest sens, specialistii ofera alternative tinand cont de acea impartirea pentru delimitarea zonelor, in functie de expunerea la soare.

Sisteme Irigatii BrasovIn cadrul implementarii de Sisteme Irigatii Brasov nu se amesteca niciodata in cadrul aceleiasi zone aspersoare rotative si aspersoare statice. De asemenea, zonele cu irigare prin picurare vor fi tratate separat. Impartirea in baza unui calcul efectuat de specialistii in Sisteme Irigatii Brasov, pentru fiecare arie. Acest calcul este bazat pe debitul total de apa, adica suma debitelor fiecarui aspersor, si impartind la debitul disponibil.

Sisteme Irigatii Brasov

Avand asistenta specialistilor in Sisteme Irigatii Brasov , totul devine facil de realizat. In impartirea aspensoarelor pe zone, este necesara demararea unu intreg plan, bazat pe calcule. Dupa stabilirea numarului de zone din aria respectiva, repartizam aspersoarele pe acel numar de zone, in numar cat mai egal.

Care sunt beneficiile aduse de implementare corecta a unor Sisteme de Irigatii?

Chiar si 20 de minute de irigare prin Sisteme Irigatii Brasov vor racori si improspata aerul din zona. In plus, praful va fi retinut cu usurinta. Acest lucru este benefic atat plantelor, cat si membrilor familiei daca este vorba despre gradina din curtea casei.

Un alt aspect negativ pe care il reprezinta lipsa irigatiei corecte este legat de imbolnavirile micotice.

Atunci cand solul se incalzeste prea tare, creste riscul de aparitie a bolilor si a infectiilor culturii.pe timp de vara, majoritatea zilelor sunt caniculare, problema devine cu atat mai mare. Un sistem de irigare racoreste in mod periodic solul si previne astfel aparitia imbolnavirilor.

Check Also

mulci decorativ

Mulci decorativ

Mulci decorativ Mulci decorativ – O gradina frumoasa este greu de obtinut si dificil de …

Close