vineri , mai 24 2024
Breaking News
Home / Auto / Vopsire Jante – Reconditionari Jante

Vopsire Jante – Reconditionari Jante

De ce sa alegi Vopsire Jante?

Ti-ai pus ochii pe un set de jante de o culoare diferita decat cele pe care le ai? Vopsire Jante poate fi solutia ideala pentru tine. De ce sa cumperi un set nou de jante, daca poti avea acelas rezultat mult mai ieftin si usor? Alege si tu vopsirea!

Reconditionarea jantelor

Vopsire Jante - Reconditionari JanteJantele masinii tale pot fi uzate sau invechite. Poate culoarea lor nu mai este la fel de intensa si lucioasa. Dar un serviciu de Reconditionari Jante Focsani poate fi solutia perfecta. Prin reconditionare, jantele vor trece printr-o serie de pasi. Iar rezultatul va fi unul uimitor. Buicura-te de jante ca noi.

Expertii in reconditionarea jantelor vor sti exact de ce au jantele tale nevoie. Acestia vor analiza cu atentie fiecare zgarietura si avarie, astfel, tragand cea mai buna concluzie. In functie de avariile jantelor, acestea pot avea nevoie de diferite servicii. Acestea sunt: roluit, indreptat, sudat, sablat sau vopsit.

Vopsire Jante

Vopsirea nu are loc pur si simplu. Pentru a vopsi jantele, acestea sunt pregatite cu grija. Suprafata acestora este degresata si sablata pentru un rezultat cat mai neted. Cu cat pregatirile sunt mai riguroase, cu atat va tine mai mult vopseaua. Iar stratul de vopsea va fi durabila si uniforma.

Check Also

Reparatii Aer Conditionat Auto Brasov

Reparatii Aer Conditionat Auto Brasov

Reparatii Aer Conditionat Auto Brasov Optati pentru un serviciu de Reparatii Aer Conditionat Auto Brasov. …

Close