vineri , iulie 19 2024
Breaking News
Home / Nastere / Naste usor cu ajutorul cursurilor prenatale

Naste usor cu ajutorul cursurilor prenatale

Naste usor

Daca esti insarcinata si doresti sa iti calmezi nelinistea, atunci considera participarea la cursuri prenatale. Este o doula specializata in oferirea consilierii pentru femeile insarcinate. Cursul holistic de pregatire pentru a naste usor te va invata tot ce trebuie sa stii. La finalul acestuia vei fi pregatita sa faci fata tuturor provocarilor travaliului si sarcinii. Aici vei invata lucruri pe care nu le stiai legate de travaliu, sarcina si nastere.

Naste usor cu ajutorul cursurilor prenatale

naste usorIn cadrul acestui curs vei explora toate temerile pe care le ai. La orele din clasa vei putea sa vorbesti despre toate fricile tale impreuna cu alte mame si personalul specializat. Instructorul te va ajuta sa clarifici orice nelamurire si sa afli exact ce se intampla cu corpul tau. Te vei conecta mult mai bine cu partenerul si vei forma o legatura puternica cu moasa sau doula. Cursul de pregatire te va ajuta pentru a naste usor. Vei sti exact care sunt etapele nasterii si ce tip de ajutor ai nevoie in diferitele faze ale travaliului. .

Prin participarea la aceste cursuri vei discuta optiunile pe care le ai pentru calmarea durerii. Vei avea ocazia de a practica mai multe metode de a face fata contractiilor. Una dintre acestea sunt exercitiile de control a respiratiei sau tehnicile de vizualizare. In cadrul cursurilor vei primi argumente pro si contra pentru utilizarea diverselor medicamente precum analgezicele. Scopul acestor cursuri este de a naste usor si de a da mai departe informatii de incredere. Acestea sunt bazate pe cercetari stiintifice si nu pe mituri sau spuse.

Clarifica nelamuririle cu ajutorul specialistilor

In ziua de astazi, informatiile legate de sarcina si parenting abunda. Unele sunt foarte valoroase, insa multe dintre ele sunt eronate. Pentru a va ajuta in acest sens, ofera numai informatii de incredere. Vino si alatura-te comunitatii mamelor fericite si implinite. Clarifica-ti nelamuririle si recapata-ti increderea in fortele proprii.

 

Close