sâmbătă , februarie 24 2024
Breaking News
Home / Cazare / Hotel Rasnov

Hotel Rasnov

Oferte Hotel Rasnov

Turistii fideli ai unui Hotel Rasnov au posibilitatea sa aleaga cele mai bune oferte de fidelizare oferite de unitatea de cazare. Vor petrece un sejur de neuitat in conditii foarte luxoase la preturi avantajoase. Unitatile turistice hoteliere confera carduri cu puncte de fidelizare. In acest fel, se ofera reduceri substantiale in ceea ce priveste costul aferent cazarii, dar si in ceea ce priveste servirea mesei si accesul la centrele welness si cele de tratament. Cei care intra in posesia unui card de fidelizare au multe privilegii speciale.

Nu conteaza numarul de puncte acumulate, facilitatile vor fi multiple. De exemplu, se poate obtine o camera superioara la pretul unei camere standard.

Hotel Rasnov

Hotel RasnovPentru a obtine un card de fidelizare, turistul trebuie sa indeplineasca mai multe cerinte. Sunt anumite criterii bine stabilite si determinate in ceea ce priveste obtinerea unui anumit tip de card. Exista carduri albastre, carduri argintii si carduri aurii. Cel mai bun Hotel Rasnov ofera facilitati si beneficii multiple. Numarul de puncte necesar pentru a obtine puncte de discount difera in functie de regulile interne ale hotelului ales. Punctajul acordat este diferit in functie de serviciile contractate de clienti. Evidenta de colectarea a acestor puncte se pastreaza la receptia hotelului.

Hotel Rasnov

La munte, turistii au parte de o relaxare desavarsita. Camerele sunt foarte confortabile. Vederea panoramica este magnifica. Cazarea turistilor se va face, in ordinea sosirii, in cel mai bun Hotel Rasnov. Camerele spatioase sunt dotate cu aer conditionat. In incinta hotelului exista dotari si facilitati menite sa sporeasca confortul turistilor. Se asigura inclusiv si distractia celor mici. In unitatile de cazare exista centre spa si wellness.

Va asteptam sa profitati si de facilitatile oferite de Sala de Conferinte Rasnov.

Exista personal specializat in ceea ce priveste tratamentele de infrumusetare si de modelare corporala. Atmosfera creata este agreabila. Experientele vertitabile sunt de neuitat. Relaxarea este maxima. Peisajul pitoresc este magnific. Turistii se pot plimba in padurile inconjuratoare. Hotelul situat la poalele muntilor este cel mai potrivit loc de recreere potrivit oricarui turist.

Check Also

Hotel Cu Piscina Brasov

Hotel Cu Piscina Brasov

Hotel Cu Piscina Brasov Doriti o vacanta de neuitat? Atunci trebuie sa va cautati o …

Close