vineri , mai 24 2024
Breaking News
Home / Servicii / Reparatii Telefoane Brasov

Reparatii Telefoane Brasov

Cand se ocupa specialistii in reparatii telefoane Brasov de Samsung Galaxy S20?

Specialistii in reparatii telefoane Brasov isi desfasoara activitatea in cadrul unui service gsm. In fiecare zi, acestia repara diverse telefoane mobile inteligente, de la cele mai putin performante pana la cele de ultima generatie.

Chiar si dispozitivele Samsung Galaxy S20 pot ajunge in service cu fel si fel de probleme. Va prezentam in continuare cateva exemple de situatii datorita carora, aceste dispozitive ajung in service.

Reparatii telefoane Brasov: Samsung Galaxy S20

Exista multe situatii in care aceste telefoane ajung intr-un service gsm Brasov. Cele mai multe astfel de telefoane necesita o reparatie hardware de inlocuire display. In majoritatea cazurilor insa, daca utilizatorii nu ar fi neglijenti, aceasta reparatie nu ar mai fi necesara.

Daca utilizatorii ar alege sa aplice o folie de protectie pentru ecran, in cazul unui impact, display-ul nu s-ar mai sparge. Chiar si pastrarea smartphone-ului intr-o husa ar putea sa previna aceasta reparatie hardware a telefonului.

Exista si alte probleme cu care se pot confrunta utilizatorii care detin astfel de telefoane. Vom face o scurta prezentare a acestora:

1. Scanerul de amprenta nu recunoaste amprentele digitale

Reparatii Telefoane BrasovUnii utilizatori au raportat probleme cu scanerul de amprenta de pe S20 Plus. Mai exact, scanerul nu reuseste sa vada amprentele. Daca aveti o problema cu scanerul de amprenta de pe dispozitivul dvs., asigurati-va mai intai ca ati scos folia de protectie pentru ecran, deoarece poate cauza probleme.

Dupa ce indepartati folia de protectie, curatati mai intai sticla de pe ecran, apoi daca este necesar, reinregistrati-va degetele folosind instructiunile de mai jos. Asigurati-va ca miscati usor degetul cand inregistrati imprimarea, astfel incat S20 sa o poata vedea din diferite unghiuri.

Setarea noii amprente:

1. Deschideti aplicatia Setari pe dispozitivul dvs.

2. Derulati in jos la Biometrie si securitate.

3. Selectati Amprente.

4. Introduceti codul de securitate actual.

5. Apoi, stergeti orice amprente vechi.

6. Reinregistrati-va amprentele cu Adaugati amprenta.

In cazul in care efectuati aceasta operatiune iar problema nu este rezolvata, este necesar sa mergeti cu telefonul intr-un service de reparatii telefoane Brasov. Sunt foarte mari sansele ca senzorul de amprenta sa fie defect. Intr-o astfel de situatie este necesara o reparatie hardware, care poate fi efectuata doar de catre specialistii de la service.

2. Durata de viata a bateriei se epuizeaza mai repede decat era de asteptat

Toate cele mai recente smartphone-uri Samsung au baterii mai mari ca niciodata, dar cu noi functii adaugate telefoanelor, se poate observa bateriile se descarca foarte repede. Unii utilizatori au raportat o durata slaba a bateriei intr-o perioada relativ scurta de timp de la achizitia telefonului.

Pot fi efectuate diverse trucuri pentru ca telefonul sa consume cat mai putine resurse. Reducerea luminozitatii ecranului, oprirea functiilor (wifi, date mobile, locatie, bluetooth) sau alte trucuri ajuta la salvarea resurselor energiei. Daca si dupa efectuarea acestor trucuri telefonul se descarca la fel de repede, trebuie dus in service. Cel mai probabil va fi nevoie de inlocuirea bateriei.

3. Probleme la incarcare

Chiar si aceste telefoane pot intampina probleme la incarcare. In cele mai multe cazuri, problema este cauzata de folosirea unui incarcator care nu este original. Chiar si incarcatorul original poate sa nu incarce telefonul.

O vizita cu telefonul in service va poate ajuta sa intelegeti care este cauza problemei. Apoi, specialistii va vor spune daca trebuie sa cumparati un alt incarcator Samsung sau daca este nevoie de o mufa de incarcare noua.

Asadar, acestea sunt cateva situatii in care chiar si cele mai bune smartphone-uri au nevoie de ajutorul expertilor in reparatii telefoane Brasov. Din fericire insa, problemele sunt simple si usor de rezolvat, chiar daca este frustrant sa apara la un telefon atat de performant precum Samsung Galaxy S20.

Check Also

Formatie Muzica De Petrecere

Formatie Muzica De Petrecere

Petrecere reusita cu o formatie muzica de petrecere O petrecere buna este o combinatie de …

Close