vineri , mai 24 2024
Breaking News
Home / Servicii / Epilare Definitiva Brasov

Epilare Definitiva Brasov

Curiozitatile femeilor despre epilare definitiva Brasov

Majoritatea femeilor iau in considerare ideea de a opta pentru epilare definitiva Brasov. Cel mai adesea, cele care se gandesc la un astfel de tratament cosmetic, opteaza pentru epilare laser, desi mai sunt si alte metode disponibile.

Despre aceasta procedura vom discuta in randurile de mai jos. Dorim sa oferim cele mai utile informatii pentru fiecare persoana in parte, care isi doreste eliminarea firelor nedorite de par de pe suprafata corpului.

Epilare definitiva Brasov cu laser

Procedura de epiliare definitiva cu laser reprezinta un tratament cosmetic, efectuat pentru a scapa de firele de par de pe anumite zone ale corpului.

Un astfel de tratament este efectuat cu aparatura de ultima generatie, care a fost special creata pentru a indeparta definitiv (sau pentru o perioada de timp indelungata) firele de par.

Epilare Definitiva BrasovAceste echipamente de utltima generatie emit o lumina care este absorbita de melanina (pigmentul) firului de par. Lumina respectiva este transformata in caldura, dupa care este transportata catre radacina firelor de par. Acolo distruge celulele germinative, pentru ca alte fire de par sa nu mai poata sa creasca.

Este o procedura permanenta?

Toata lumea care opteaza pentru epilare definitiva Brasov, doreste sa scape pentru totdeauna de firele de par nedorite de pe corp.

Trebuie mentionat faptul ca desi procedura este numita epilare definitiva, indepartarea parului cu laser poate reduce semnificativ cresterea parului. Unele persoane pot avea rezultate de lunga durata, in timp ce altele ar putea necesita retusuri ocazionale.

Mai simplu spus, tratamentul poate avea rezultate de pana la 10 – 15 ani dar sunt necesare 1 -2 sedinte de intretinere in fiecare an.

Pot sa fac epilare cu laser daca am o nuanta mai inchisa a pielii?Exista vreo pauza dupa o sedinta de epilare cu laser?

In general, dupa o sesiune de indepartare a parului cu laser, exista timp de nefunctionare minim sau deloc. Poate aparea o roseata sau o iritare usoara, dar de obicei dispare in cateva ore.

Cat dureaza de obicei fiecare sesiune de epilare cu laser?

Durata fiecarei sedinte depinde de dimensiunea zonei tratate. Zonele mai mici, cum ar fi buza superioara, pot dura doar cateva minute, deoarece nu exista multe fire de par, iar zona este mica.

In acelasi timp, zonele mai mari, cum ar fi picioarele sau spatele, pot dura pana la o ora. Este firesc acest lucru in conditiile in care acolo exista mult mai multe fire de par care sunt tratate.

Exista vreo pauza dupa o sedinta de epilare cu laser?

In general, dupa o sesiune de indepartare a parului cu laser, exista timp de nefunctionare minim sau deloc. Poate aparea o roseata sau o iritare usoara, dar de obicei dispare in cateva ore. De asemenea, ar trebui facuta o pauza de la statul la soare, sau de la vizitarea unui solar timp de cateva zile. Daca va epilati in zona axilelor, evitati inainte si dupa fiecare sedinta sa folositi deodorantul sau antiperspirantul.

Pot beneficia si barbatii de epilarea cu laser?

Absolut. Epilarea cu laser este eficienta atat pentru barbati, cat si pentru femei. Barbatii opteaza de obicei pentru tratamente pe zone precum spate, piept si fata.

Exista si barbati care doresc sa fie epilati definitiv in zona inghinala. In functie de preferinte, si barbatii pot fi tratati in aceleasi zone preucm femeile.

Este dureroasa epilarea cu laser?

Indepartarea parului cu laser poate provoca disconfort usor, descris ca o strangere de banda de cauciuc pe piele. Durerea variaza in functie de pragurile individuale ale durerii si de sensibilitatea zonei tratate.

Cate sedinte sunt necesare pentru rezultate eficiente?

Epilare Definitiva Brasov – Pe masura ce parul creste in cicluri, sunt de obicei necesare mai multe sedinte pentru rezultate optime. Numarul de sedinte depinde de culoarea parului, tipul de piele si zona tratata. Pentru o zona mai mare, pot fi necesare in jur de 8 – 10 sedinte. Zonele mai mici cum ar fi zona axilelor pot necesita si undeva la 6 sedinte.

Check Also

Formatie Muzica De Petrecere

Formatie Muzica De Petrecere

Petrecere reusita cu o formatie muzica de petrecere O petrecere buna este o combinatie de …

Close