sâmbătă , februarie 24 2024
Breaking News
Home / Sport si Recreatie / Tabara ski

Tabara ski

Tabara ski

Taberele sunt locul potrivit in care putem obisnui copii sa interactioneze mult mai usor cu ceilalti. Pe langa comunicare, se invata un sport montan si se asigura o vacanta interesanta pentru cei mici. Astfel, prin inscrierea celui mic la o tabara ski veti putea vedea numeroasele beneficii.

De ce sa-i trimiteti pe cei mici intr-o tabara ski?

Scoala De Ski - Tabara skiPentru a-i asigura copilului un timp cand mai frumos in vacanta, inscrieti-l intr-o tabara ski. Aici va avea posibilitatea sa descopere daca este pasionat de sporturi montane, sa isi faca noi prieteni si sa se bucure in acelasi timp de aerul curat de la munte.

O tabara ski pune la dispozitia participantilor echipamentul necesar incluzand schiurile, claparii si casca. Oferta include cazarea si masa pe toata perioada, lectiile de ski a cate 4 ore/zi si skipass. In perioada ramasa, dupa lectii, se vor desfasura activitati si jocuri de cabana.

Cum le organizam bagajul?

Este necesara pregatirea unui bagaj pentru tabara. Rucsacul va contine incaltaminte, pijamale, sosete groase si tricouri. Acesta va mai contine haine si schimburi adecvate si suficiente, trusa de igiena personala, costum si ochelari de ski. Sunt necesare de asemenea, fular, manusi si caciula.

Avand bagajul pregatit si locul rezervat, mai ramane decat transportul pana la destinatie. Acesta se poate asigura de catre organizatori contra cost.

Check Also

Piscina Rasnov

Piscina Rasnov

De ce ii duc parintii pe cei mici la piscina Rasnov? Nu putini sunt parintii …

Close