luni , martie 30 2020
Breaking News
Home / Servicii / 4 Strategii De Link Building Eficiente

4 Strategii De Link Building Eficiente

4 Strategii De Link Building Eficiente

Cand vine vorba de Strategii De Link Building, multa lume devine confuza. Deoarece acest proces nu este usor de inteles sau pus in practica. Dar cu putin effort, studiu si experienta, va puteti da sema de importanta si complexitatea procesului.

Strategii De Link BuildingPentru a va usura treaba, va prezentam 4 strategii de Link Building, care sunt utile chiar si in 2018:

Guest Blogging – acest termen se refera la postarea de articole pe site-uri cu vizite mari, ca un invitat. Este bine sa site-ul dvs sa dispuna de un blog. Dar link-urile de pe alte domenii sunt mai bine vazute.

Linkuri rupte – stiute ca “broken links”. Ideea este sa cautati articole cu multe vizite care se refera la nisa dvs si sa cautati link-uri externe rupte sau expirate. Daca ati gasit vre-un link care nu mai functioneaza, le puteti trimite un e-mail echipei pentru a schimba link-ul cu unul spre site-ul dvs.

Infografice – acestea sunte elementele si continuturile cele mai distribuite. Sa nu uitati sa le distribuiti in grupuri si forumuri de social media, insotite de un backlink catre site-ul dvs.

Titluri atragatoare – atunci cand postati pe blogul dvs sau pe un alt bolg este bine sa alegeti titluri cat mai atragatore. Dar este bine sa evitati titlurile de click-bait. Care devin din ce in ce mai targetate si banate de catre motoarele de cuatare.

Check Also

Agentie De Marketing Online

Agentie De Marketing Online

Agentie de marketing online – alegerea ideala pentru un business in dezvoltare Optati pentru o …

Close