vineri , iulie 19 2024
Breaking News
Home / Evenimente / Sala De Conferinta Rasnov

Sala De Conferinta Rasnov

Sala De Conferinta Rasnov dotata modern

Sala De Conferinta Rasnov dispune de lumina naturala. Accesul gratuit la internet este asigurat prin cablu sau wireless. In sala de conferinta exista doua flipchart-uri, un ecran de proiectie, un videoproiector si un sistem audio. Pot fi puse la dispozitia participantilor si laptopuri. Sunt asigurate inclusiv si serviciile de printare si copiere.

Se asigura si pranzuri, coffe breack-uri dar si mese festive. Numarul de persoane depinde foarte mult si de cerinta privind aranjamentul salii. Se pot organiza orice fel de evenimente de tip business. Se pot tine cursuri si conferinte cu tematici diferite.

Sala De Conferinta Rasnov

Cea mai buna Sala De Conferinta Rasnov ofera servicii de calitate inalta si toate facilitatile si dotarile necesare desfasurarii in conditii de eficienta maxima a evenimentului organizat si promovat. Vor fi satisfacute si chiar depasite toate asteparile, cerintele si ingerintele clientilor. Detinatorii salii de conferinte vin in intampinarea oaspetilor cu pachete promotionale deosebite. Pachetele promotionale vor fi personalizate conform cerintelor clientilor.

Sala De Conferinta RasnovSala permite asezarea si amenajarea acesteia in functie de evenimentul organizat. Sala de conferinte este gazda perfecta pentru organizarea oricarui tip de eveniment. Pot avea loc, in mod periodic, traininguri de pregatire profesionala. Si intalnirile de afaceri se desfasoara cu o anumita regularitate.

Sala De Conferinta Rasnov

Pentru organizarea unui eveniment privat se pot face rezervari din timp. Procedand in aceasta maniera se vor obtine si reduceri de pret considerabile si substantiale. Sala De Conferinta Rasnov ofera servicii de calitate la standarde ridicate. Confortul oferit este de patru stele.

In vederea organizarii unui eveniment special si deosebit se vor utiliza tehnologii avansate de ultima generatie. Sala este echipata audio-vidoe foarte modern. Sala dispune de sistem propriu de climatizare. Videoproiectorul este situat in centrul salii de conferinta. Sonorizarea si microfonia sunt asigurate de profesionisti in domeniu. Sunt multe pauze de coffe breack. Se poate servi si pranzul si cina. Organizatorii evenimentului se ingrijesc ca totul sa iasa perfect. Evenimentul va avea efectul scontat.

Check Also

Trupa cover

Trupa cover

Trupa cover Alegand cea mai buna Trupa Cover, veti lua o decizie excelenta. O astfel …

Close