vineri , iulie 19 2024
Breaking News
Home / Casa si Gradina / Executie Instalatii Noi Electrice

Executie Instalatii Noi Electrice

Cine si cand are nevoie de executie instalatii noi electrice?

Exista situatii in care oamenii au nevoie de o executie instalatii noi electrice pentru cladirile lor. Despre acest subiect vom discuta in randurile de mai jos. Cititi cu atentie pentru a afla cine, cand si de ce are nevoie de acest serviciu. In plus, aflati cand mai este de folos un electrician.

Executie instalatii noi electrice

Asadar, serviciile de executie instalatii noi electrice sunt necesare in mod special in cazul cladirilor noi. Unii oameni se gandesc la instalatiile electrice necesare pentru case si apartamente. Altii se gandesc la instalatiile electrice necesare pentru depozite, fabrici, centre comerciale, etc.

Ei bine, proiectarea si executia instalatiei electrice noi este necesara pentru absolut toate tipurile de cladiri. O cladire nu poate fi racordata la reteaua de curent electric fara o proiectare a instalatiei si fara montajul instalatiei.

De asemenea, atunci cand se doreste construirea unei anexe pentru o cladire, este nevoie de executie instalatii noi electrice. In caz contrar, anexa respectiva nu are energie electrica, nu are prize si corpuri de iluminat.

De toate aceste servicii se ocupa un electrician autorizat ANRE. Acesta printre altele se ocupa si de depistarea problemelor si remedierea acestora. Va prezentam exemple concrete in aceasta privinta in continuare.

Cand este util un electrician?

Pe langa o executie instalatii noi electrice, electricianul este util in multe alte situatii. De exemplu, atunci cand exista defectiuni sau alte erori ale instalatiei electrice, oamenii il solicita.

1. Lumini care palpaie

Cand luminile dvs. continua sa clipeasca fara un motiv aparent, sunt sanse sa existe o supratensiune sau o conexiune slabita. Surplusurile de curent ar putea fi din cauza faptului ca aparatele dvs. necesita mai multa putere decat poate furniza sistemul dvs. In primul rand, trebuie sa aflati cate becuri se confrunta cu problema pentru a determina sursa.

Executie Instalatii Noi ElectriceDaca palpairea are loc pe un singur corp de iluminat, ar putea exista o singura problema de cablare. Acest lucru este usor de remediat si puteti inlocui direct lampa cu una noua. Daca afecteaza mai multe lampi, atunci exista o problema de circuit. Un astfel de caz necesita atentie profesionala, deci la fata locului trebuie chemat un electrician Brasov.

2. Prize fierbinti si intrerupatoare

Desi majoritatea aparatelor electrice genereaza caldura in timpul functionarii, prizele sau intrerupatoarele nu ar trebui sa se incalzeasca. In cazul in care comutatoarele dvs. de lumina se simt mai calde sau vedeti scantei la priza, deconectati imediat toate cablurile. Nu folositi prizele pana nu cunoasteti exacta. Pentru a afla cauza acestei probleme este foarte important sa chemati un electrician. Acesta va depista rapid cauza problemei. In plus, va poate spune si care este solutia pentru a remedia problema.

3. Miros de ars

Este obisnuit ca aparatele noi sa produca mirosuri necunoscute la instalare. Cu toate acestea, prizele, panoul electric si cutia de sigurante nu ar trebui sa emita niciun miros. Folosind nasul, puteti adulmeca sursa unei probleme electrice.

Un miros de ars este un indiciu al daunelor provocate de incendiu, care necesita o atentie imediata. Inseamna ca cablurile dvs. se incalzesc pana la punctul de topire a capacului din plastic.

Cand este lasat nesupravegheat, acest lucru poate duce la izbucnirea unui incendiu periculos. Deconectati toate echipamentele de la prize, opriti alimentarea si sunati-va electricianul. Pana in momentul in care acesta ajunge, nu mai folositi prizele si echipamentele.

Un electrician asadar poate fi util atat pentru o executie instalatii noi electrice, cat si in caz de deranjamente.

Check Also

Termopane Brasov Preturi

Termopane Brasov Preturi

Ce factori conteaza pentru termopane Brasov preturi? De cele mai multe ori, proprietarii locuintelor tin …

Close