vineri , mai 24 2024
Breaking News
Home / Industrie / Pungi Hartie

Pungi Hartie

Cine si de ce foloseste pungi hartie?

In viata de zi cu zi folosim cu totii pungi hartie din mai multe motive. De exemplu, atunci cand facem cumparaturile de la supermarket, le putem transporta in astfel de pungi sau sacose.
Putem cumpara pungi confectionate din hartie si pentru a transporta diverse alte produse sau articole. De asemenea, produsele de la fast food sau de la shaormerie sunt oferite in pungi de hartie.

Pungile de hartie sunt folosite de asemenea in alte diverse domenii de activitate. Acestea sunt folosite datorita numarului mare de avantaje pe care il ofera. In continuare va prezentam cateva dintre acestea. Veti intelege cu usurinta la final, de ce sunt preferate aceste pungi in locul celor din material plastic.

Avantaje pungi hartie

Sa incepem asadar sa discutam despre cele mai semnificative dintre avantajele pungilor de hartie!

1.Pungile de hartie sunt biodegradabile

In comparatie cu pungile care sunt confectionate din materiale plastice, pungile din hartie sunt biodegradabile. Acest lucru inseamna ca au nevoie de foarte putin timp pentru a se descompune cand devin deseuri.

In doar cateva luni, aceste pungi hartie se vor descompune. In schimb, cele care sunt fabricate din materiale plastice au nevoie de pana la 500 de ani pentru a fi descompuse.

Pungi HartieIn plus, in momentul descompunerii, pungile din hartie nu sunt absolut daunatoare pentru mediul inconjurator. Cele din material plastic in schimb sunt daunatoare pentru ca elibereaza diverse substante chimice.

Cei care pun mare pret pe mediul inconjurator sunt constienti de acest lucru si prefera sa foloseasca pungi hartie. Acesta insa nu este singurul avantaj.

2. Pretul pungilor de hartie este atractiv

Pretul pungilor de hartie poate fi comparat cu cel al pungilor din plastic. Uneori insa, pungile din hartie costa putin mai mult. Cu toate acestea, nu sunt scumpe, si oricine si le poate permite.

Tinand insa cont de avantajul mai sus mentionat dar si de pretul apropiat de cel al pungilor de plastic, sunt de preferat. In plus, antreprenorii care cumpara cantitati foarte mari de pungi hartie beneficiaza si de reduceri semnificative.

3. Nu afecteaza produsele

Foarte multe persoane isi indreapta atentia spre pungi hartie pentru ca nu afecteaza produsele. De exemplu, produsele de patiserie calde nu sunt afectate de pungile de hartie. In schimb, fiind foarte calde si puse in pungile de plastic, plasticul poate elibera diverse substante. Acestea vor afecta produsele.

Pungile de hartie nu elibereaza nici un fel de substante chimice care sa afecteze produsele. Deci, si din acest punct de vedere merita sa fie luate in considerare.

4. Sunt un instrument bun de marketing

Foarte multi antreprenori isi promoveaza inca afacerile si in mediul offline. In acest sens le ofera clientilor si posibililor clienti diverse produse personalizate cu insemnele firmei.

Unul dintre produsele care pot fi personalizate cu usurinta este punga de hartie. Pungile de hartie pot fi printre cele mai potrivite instrumente de marketing offline.

5. Sunt usor de personalizat

Sa nu uitam nici de faptul ca pungile de hartie sunt foarte usor de personalizat. Pot fi fabricate in diverse marimi, culori si chiar forme. Acestea pot fi inscriptionate cu diverse texte sau imagini, in functie de preferinte.

Concluzie

Datorita numarului mare de avantaje al acestor pungi hartie, este firesc sa fie folosite in diverse domenii. In viata de zi cu zi avem nevoie de pungi in diverse situatii, iar cele din hartie reprezinta cea mai buna solutie.

Asadar, cand aveti nevoie de o punga sau de un set de pungi, merita sa le alegeti pe cele din hartie.

Close