vineri , iulie 19 2024
Breaking News
Home / Finante / Infiintare PFA Brasov

Infiintare PFA Brasov

Infiintare PFA Brasov

Inainte de a va apuca de procesul de Infiintare PFA Brasov, trebuie sa va interesati daca acesta vi se potriveste. Deoarece, conditiile pentru a va nfiinta un PFA sunt numeroase. Iar daca nu indepliniti toate conditiile, riscati sa umblati degeaba dupa toate documnetele necesare infiintarii.

Infiintare PFA BrasovO companie de Infiintari Firme Brasov va poate ajuta in aceasta privinta. Solicitand consultanta, veti primi toate informatiile necesare pentru a sati daca indepliniti toate conditiile necesare, sau nu. Unul dintre condtii este sa aveti un document care atesteaza ca aveti pregatire profesionala sau experienta in domeniul in care isi va desfasura activitatea PFA-ul. In alte cuvinte, pentru fiecare CAEN les de ctare dvs la infiintare, trebuie sa aveti un certificat de pregatire profesionala.

In plus, pentru a avea dreptul de a infiinta un PFA, trebuie sa aveti 18 ani impliniti, sa nu fi savarsit fapte sanctionate de catre legile financiare sare vamale. In plus, trebuie sa fiti inscrisi in cazierul fiscal. Si va trebui sa dispuneti de un sediu profesional. Care va fi declarat conform legislatiei in vigoare.

Daca indepliniti aceste conditii, atunci aveti unda verde la realizarea dosarului necesar inscrierii. Daca nu doriti sa va ocupati singur de intregul proces, atunci expertii in infiintari firme va pot veni in ajutor.

Close