vineri , mai 24 2024
Breaking News
Home / Sport si Recreatie / Inchiriere Echipament Snowboard Poiana Brasov

Inchiriere Echipament Snowboard Poiana Brasov

Inchiriere Echipament Snowboard Poiana Brasov

Centrele de Inchiriere Echipament Snowboard Poiana Brasov se regasesc indeosebi pe partiile de ski. Acestea se adreseaza tuturor celor care doresc sa practice sporturi de iarna. Se gasesc atat echipamente de ski, cat si echipamente de snowboard. Si in statiune se gasesc astfel de centre de inchiriere a echipamentului sportiv.

Echipamentul de snowboard cuprinde, in principal, urmatoarele elemente componente: placa de snowboard, legaturile si booti. Accesoriile echipamentului de snowboard, recomandat a fi uitlizate, sunt: ochelarii de soare, casca de protectie si manusile. Centrele special amenajate in acest scop dispun de personal calificat in domeniu. Ofera indrumare si suport de calitate turistilor care doresc sa inchirieze echipamente de snowboard.

Inchiriere Echipament Snowboard Poiana Brasov

Inchiriere Echipament Snowboard Poiana BrasovSnowboard-ul este una dintre atractiile iernii. Multi turisti practica acest sport pentru a se relaxa. Pe partiile de ski sunt mereu prezenti monitorii de ski. Acestia dispun de abilitatile si de calitatile necesare indrumarii turistilor. Le explica ce echipament trebuie utilizat, de ce trebuie utilizat, precum si cum se alege echipamentul potrivit. Ii indruma pe turisti la Centrele de Inchiriere Echipament Snowboard Poiana Brasov.

Turistii isi aleg echipamentul in functie de stilul de snowboard practicat. Stilurile sunt urmatoarele: freeride/backcountry, freestyle/jump si freecave/alpine/race. In functie de stilul adoptat de fiecare in parte, se alege echipamentul potrivit. Cei care practica freestyle boards vor utiliza placi de snowboard obisnuite. Acestea au o flexibilitate ce tinde de la mediu la moale. Cei care imbratiseaza stilul park boards vor utiliza placi de snowboard de dimensiune medie, care prezinta nivel mare de flexibilitate. Pentru stilul race/alpine board se folosesc placi de snowboard mai lungi, mai inguste, mai subtiri si unidirectionale.

Inchiriere Echipament Snowboard Poiana Brasov

De regula, placa de snowboard trebuie sa fie aproximativ egala cu inaltimea individului. Doar in cazul celor mai inalti ca statura, snowboard-ul trebuie sa aiba o inaltime mai mare. Cand se cauta snowboard-ul potrivit la Centrele de Inchiriere Echipament Snowboard Poiana Brasov trebuie avute in vedere mai multe criterii. Astfel, se iau in considerare urmatoarele: zapada de pe partie, stilul dorit a fi practicat pe partie, experienta si, nu in ultimul rand, greutatea.

Check Also

Piscina Rasnov

Piscina Rasnov

De ce ii duc parintii pe cei mici la piscina Rasnov? Nu putini sunt parintii …

Close