vineri , septembrie 22 2023
Home / Servicii / Epilare Definitiva

Epilare Definitiva

Merita sa optez pentru epilare definitiva in zona inghinala?

Multe persoane se intreaba daca merita sa opteze pentru epilare definitiva in zona inghinala, deoarece s-au saturat sa suporte durerea provocata de epilarea cu ceara. Nici eliminarea firelor de par cu ajutorul aparatului de ras nu este tocmai potrivita, din moment ce poate irita zona si provoaca de multe ori mancarime dupa eliminarea firelor de par.

Epilare definitiva in zona inghinala

Persoanele care aleg aceasta metoda pentru a elimina firele de par nedorite din zona inghinala se pot bucura de mai multe avantaje semnificative. In primul rand nu va mai fi necesar sa suporte durerea in timpul procedurii de epilare.

Epilare DefinitivaApoi, nu vor mai fi iritate niciodata in zona respectiva si nici nu vor mai avea zgarieturi sau taieturi provocate de aparatul de ras, si nici nu vor mai simti senzatia de mancarime, care nu este tocmai confortabila, mai ales in public.

Un alt motiv datorita caruia este recomandata epilarea cu laser in zona respectiva este acela ca rezultatele vor fi de lunga durata. Persoanele care aleg aceasta procedura, se pot bucura de o piele catifelata in zona respectiva timp de pana la 15 ani, daca odata pe an pe la salon pentru o sedinta de intretinere.

Epilarea cu laser nu are nici un efect secundar si nici reactii adverse, deci este metoda potrivita pentru eliminarea firelor de par din aceasta zona a corpului si nu numai, pentru toate persoanele. Celor care au pielea sensibila li se potriveste ca o manusa.

Este o metoda mai scumpa decat alte alternative?

Pentru a beneficia de o epilare definitiva in orice zona a corpului, va trebui sa platiti fiecare sedinta de tratament. Initial costul sedintelor vi se poate parea mai mare decat cel al altor metode, dar daca luati in considerare faptul ca timp de 15 ani va puteti bucura de rezultate ireprosabile, merita sa alegeti aceasta metoda.

In plus, faceti niste calcule pentru a afla cat platiti pe an (si apoi inmultiti cu 15) pentru a cumpara aparatele de ras sau ceara pentru epilare. Veti plati mult mai multi bani decat pentru epilarea definitiva cu laser.

Check Also

Formatie Muzica De Petrecere

Formatie Muzica De Petrecere

Petrecere reusita cu o formatie muzica de petrecere O petrecere buna este o combinatie de …

Close