vineri , mai 24 2024
Breaking News
Home / Servicii / Cursuri Conducere Defensiva

Cursuri Conducere Defensiva

Cursuri conducere defensiva

Este un lucru important sa aveti in vedere niste cursuri conducere defensiva. Aceste cursuri va vor ajuta mult. Ele sunt utile pentru toti soferii si veti avea de castigat daca veti participa la ele. Multe dintre accidentele rutiere au loc datorita soferilor care conduc imprudent. De asemenea, viteza neadaptata conditiilor de drum este un alt motiv al accidentelor. Neacordarea prioritatii si depasirea neregulamentara sunt alte motive ale aparitiei accidentelor. Este astfel foarte important sa aveti in vedere cateva masuri de precautie.

Cursuri conducere defensiva

Cursuri Conducere DefensivaNu uitati sa va examinati cu atentie masina inainte de drum. Verificati-va rotile si nivelul uleiului. De asemenea, aveti in vedere si luminile. Daca plecati din localitate, puteti da o tura cu masina inainte. Va veti face astfel o idee despre aceasta. Nu uitati si de centura. Este foarte important sa va puneti centura indiferent de distanta parcursa. Chiar si un accident la o viteza mica va poate provoca probleme. Toti pasagerii masinii trebuie sa-si puna centurile, chiar si cei din spate.

La aceste Cursuri Conducere Defensiva veti invata ca atunci cand mergeti cu masina ar trebui sa fiti cat mai vizibili. Aprindeti-va mereu luminile de intalnire, chiar si pe timp de zi. Veti fi siguri in acest fel ca soferii pe care ii intalniti va vor vedea clar. De asemenea, nu ezitati sa va semnalizati toate manevrele. Semnalizati mereu inclusiv pietonii.

Cursuri conducere defensiva

Concentrati-va doar pe sofat atunci cand conduceti. Nu faceti nicidoata alte lucruri inafara de aceasta activitate. Nu vorbiti la telefon fara handsfree. Un alt lucru important este sa fiti mereu cat mai calmi. Nu raspundeti niciodata la provocarile altora. De asemenea, nu incercati sa-i educati pe altii din trafic. Condusul nervos duce mereu la accidente si la ambuteiaje.

Cursuri Conducere Defensiva – O alta idee buna este sa va asigurati in oglinzi la maximum 10 secunde. Veti putea fi siguri de ceea ce se intampla in jurul vostru. Nu uitati ca atunci cand ajungeti intr-o intersectie sa reduceti mult viteza. Nu ar trebui sa intrati in intersectii cu o viteza mai mare de 40 km/h. Intre voi si cel din fata voastra ar trebui sa fie minim 2 secunde distanta.

Check Also

Pret Formatie Nunta

Pret Formatie Nunta

Pret formatie nunta si sfaturi pentru stabilirea pretului Pret Formatie Nunta – Formatia da tonul …

Close