sâmbătă , februarie 24 2024
Breaking News
Home / Servicii / Certificat Energetic Brasov

Certificat Energetic Brasov

Certificat energetic Brasov

Este important sa realizati un certificat energetic Brasov. Veti vedea ca un astfel de certificat este foarte important. El va va ajuta sa aveti facturi mai mici la intretinere. Persoanele care doresc sa inchirieze sau sa cumpere o locuinta, pot cere un astfel de certificat. Vor putea vedea astfel gradul de eficienta al cladirii. Un alt lucru important este ca certificatul energetic a devenit obligatoriu. Este important sa va faceti un astfel de certificat atat la inchirierea unui imobil, cat si la vanzarea sa. Proprietarul are obligatia de a prezenta acest certificat.

Certificat energetic Brasov

Certificat Energetic BrasovTrebuie sa stiti ca un astfel de certificat are cativa indicatori. In primul rand, veti putea afla clasa energetica a locuintei. Clasa energetica va porni de la A si va ajunge la G. De asemenea, consumul de energie va fi si el prezentat in acest Certificat Energetic Brasov. El va prezenta chiar si indicele de emisii echivalent CO2. Certificatul va prezenta clasa energetica, precum si consumul anual de energie. Un alt lucru important este ca el va va oferi si sfaturi cu privire la reducerea consumului de energie. Este astfel indicat sa obtineti un astfel de certificat.

Certificat energetic Brasov

Indicatorii de performanta energetica trebuie afisati in anunturile imobiliare. Cumparatorii vor putea astfel compara consumul de energie al diverselor locuinte. Obtinerea unui astfel de certificat este obligatorie. Atat la vanzarea, cat si la inchirierea de locuinte, certificatul trebuie prezentat. Fara certificat, toate tranzactiile imobiliare sunt nule. Certificatul se va preda in original noului cumparator.

Un astfel de Certificat Energetic Brasov este valabil pentru 10 ani. Imediat dupa ce aceasta perioada a trecut, el trebuie reinnoit. Daca se fac renovari majore, din nou, el va trebui reinnoit. Pentru a obtine un certificat, proprietarii trebuie sa se adreseze unui auditor energetic. Lista auditorilor energetici poate fi gasita pe site-ul ministerului. Este o idee buna sa contactati multe persoane din judetul unde este amplasat imobilul. Veti putea astfel obtine un pret mult mai bun. Introducerea unui astfel de certificat este un proiect european. Prin intermediul sau, se urmareste reducerea consumului de energie din UE. Tineti cont de acest lucru.

Check Also

Pret Formatie Nunta

Pret Formatie Nunta

Pret formatie nunta si sfaturi pentru stabilirea pretului Pret Formatie Nunta – Formatia da tonul …

Close