sâmbătă , februarie 24 2024
Breaking News
Home / Servicii / Ce Inseamna SEO?

Ce Inseamna SEO?

Ce Inseamna SEO?

Daca ati ajuns la dilema Ce Inseamna SEO, atunci va aflati intr-una din urmatoarele cazuri. In primul rand, doriti sa incepeti un blog sau un site web si ati dat de acest termen. In al doilea rand, deja dispuneti de un blog sau de un site care nu se indexeaza corespunzator sau deloc.

Inainte de a va repezi la o Analiza SEO (care este extrem de importanta de fel) este bine sa intelegeti ce presupune SEO. Precum si ce inseamna aceste trei litere magice. SEO vine de la Search Ce Inseamna SEOEngine Optimization, fiind prescurtarea acestor cuvinte. Aceste cuvinte sunt in Egleza, dar in limba Romana inseamna Optimizare pentru Motoarele de Cautare. Iar din traducere va trebui sa intelegi in mare la ce se refera.

Astfel, SEO se refera la optimizarea sau pregatirea unei pagini pentru motoarele de cautare. Aceasta pregatire consta in postarea unui continut unic si de calitate. Dar exista mult mai multe reguli SEO de luat in vedere pe care nu le voi discuta in acest articol.

Totusi, este bine sa tineti cont de cateva aspecte, cum ar fi postarea unui text unic. Un continut unic este extrem de bine vazut de catre motoarele de cautare. In plus, textul trebuie sa fie alcatuit conform anumitor regului. Acesta ar trebui sa contina cel putin 300 de cuvinte (mai ales in cazul articolelor). Acesta trebuie sa contina titlu si subtitlu/ri. Este bine sa alegeti un cuvant cheie inainte de a posta textul. Si sa utilizati acel cuvant sau grup de cuvinte cat mai des. Dar nu prea des! Si, cum stiu toti expertii SEO, cuvantul cheie trebuie sa apara in primul paragraf.

Check Also

Pret Formatie Nunta

Pret Formatie Nunta

Pret formatie nunta si sfaturi pentru stabilirea pretului Pret Formatie Nunta – Formatia da tonul …

Close