sâmbătă , februarie 24 2024
Breaking News
Home / Constructii / Case Pe Structura De Lemn

Case Pe Structura De Lemn

Case Pe Structura De Lemn

In constructia de Case Pe Structura De Lemn se utilizeaza doar lemne de cea mai buna calitate. Iar acest lucru nu este de mirare. Doearece aceste case au nu numai structurile din lemn, ci si peretii. Iar pentru o rezistenta mai buna se recomanda utilizarea a doar cateva tipuri de lemne.

Case Pe Structura De LemnAstfel, pentru o casa de calitate si extrem de rezistenta, veti alege dintre tipurile de elmne cel mai frecvent utilizate in constructii. Lemnul utilizat de o Firma Constructii Case Din Lemn se imparte in 3 mari categorii.

Prima categorie de lemne repezinta lemnul foarte durabil. Iar din aceasta categorie fac parte tipuri de lemn cum ar fi: stajarul, tisa, pinul, ulmul sau duglasul.

A doua categorie de lemne de constructii este cea de lemn de durabilitate medie. Din aceasta categorie fac parte tipuri de lemn ca: bradul, molidul sau frasinul.

Iar a treia categorie este cea de lemne cu durabilitate redusa. Cele mai populare tipuri de lemne de acest fel sunt: fagul, mesteacanul, teiul, salcia si carpenul.

Atunci cand incepeti colaborarea cu o firmade constructii specializata in casele de elmn, acestia va vor oferi consultanta. Si va vor ajuta sa alegeti cel mai bun lemn pentru structura casei. Astfel, asigurandu-va rezistenta acesteia.

Check Also

Case Modulare

Case Modulare

Cine se orienteaza spre case modulare? In Romania, numarul proprietarilor de case modulare creste de …

Close